Pris redovisning

Fasta priser, inga överraskningar

Få prisförslag

Fast pris för alltid!

Vad kostar det? Frågan som många företagare förgäves försöker få svar på när de söker en redovisningsekonom. Krångliga pristrappor och ibland till och med timdebitering. Det kan verka som att det är omöjligt att svara på en så enkel fråga!

Hos Libredo är priset för våra redovisningstjänster alltid fast. Samma pris varje månad så att du slipper några överraskningar!

Gevorg, VD och grundare av Libredo AB, hjälper Satenik, junior redovisningskonsult på Libredo AB

Allt ingår

Vi tar fram ett unikt erbjudande för alla våra kunder och ser därav till att alltid täcka det behov som just ditt företag har. Driver du en e-handel har du ett större behov att automatiseringslösningar än en webbyrå till exempel. Oavsett vilket företag du driver så får du ett erbjudande som täcker just ditt behov.

Läs mer om tjänsten
Bokföring
Deklarationer
Bokslut
Årsredovisning
Arbetsgivar-deklarationer
Momsdeklarationer
K-10 blankett
Löneadministration
Rådgivning
Rapportering

Våra referenser

Jag kan varmt rekommendera Libredo som redovisningsbyrå - för deras exceptionella kundfokus, innovativa digitala lösningar, effektiva automatiserade processer och deras förmåga att ge en personlig men ändå professionell upplevelse. Libredo teamet visar en imponerande energi och engagemang för sitt arbete. Jag ser fram emot att följa deras fortsatta framgång!

Annie på Recrucon
VD på Recrucon

WOW! Kan med stor självsäkerhet och stolthet säga att skiftet från en “traditionell” redovisningsbyrå till Libredo, resulterade i att en helt ny värld upptäcktes. Allt från hur man skulle styra bolaget genom att aktivt arbeta med sina egna siffror som verktyg, till att optimera flöden via täta dialoger med teamet. Förvänta er ett aktivt, alert och otroligt proffesionellt team från Libredo.

Amer på Carclusive
Grundare på Carclusive

Jag är mycket nöjd med det professionella redovisningsarbete som Libredo levererar. Dom är både kunniga, trevliga och lätta att jobba med.

Marianne på Wildeco
Seinor Consultant and Partner på Wildeco

Vi fick ett bra, personligt och proffsigt bemötande av Libredo vid ett första möte. Det vi ville ha var en stabil byrå som svarar snabbt och som man kan bolla ekonomiska frågor med. Det är alltså inte enbart redovisningen som vi får hjälp med utan mycket mer än så. Vi är supernöjda med tjänsterna och Libredos arbete. Länk till Brand On Wheels Hemsida

Benjamin på Brand On Wheels
Projektledare på Brand On Wheels

Alltid fast pris

Klicka på knappen nedan för att få ett prisförslag som passar just ditt företag.

Få prisförslag

Vanliga frågor

Hittar du inte svar på din fråga? Kontakta oss direkt så kan vi hjälpa dig med allt som har med bokföring och ekonomi att göra.

Kontakta oss

Kan jag anlita er om jag bara behöver bokslut, årsredovisning eller deklaration?

Kan man automatisera bokföringen?

Vad vinner jag på genom att anlita en redovisningskonsult?

Vad kan gå fel om jag bokför själv?

Elias, affärsutvecklare och grundare och Gevorg,VD och grundare på Libredo AB

Vi brinner för den ensamma entreprenören eller det lilla företaget och i vår åsikt är ekonomi det roligaste som finns!

Om oss
Libredo använder cookies för att förbättra upplevelsen och analysera användningen av hemsidan.