Få prisförslag

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett fast pris anpassat för er verksamhet

Tack! Ditt meddelande har skickats 🕊️
Hoppsan! Någonting gick fel, testa igen

Våra referenser

Jag kan varmt rekommendera Libredo som redovisningsbyrå - för deras exceptionella kundfokus, innovativa digitala lösningar, effektiva automatiserade processer och deras förmåga att ge en personlig men ändå professionell upplevelse. Libredo teamet visar en imponerande energi och engagemang för sitt arbete. Jag ser fram emot att följa deras fortsatta framgång!

Annie på Recrucon
VD på Recrucon

Jag är mycket nöjd med det professionella redovisningsarbete som Libredo levererar. Dom är både kunniga, trevliga och lätta att jobba med.

Marianne på Wildeco
Seinor Consultant and Partner på Wildeco

Vi fick ett bra, personligt och proffsigt bemötande av Libredo vid ett första möte. Det vi ville ha var en stabil byrå som svarar snabbt och som man kan bolla ekonomiska frågor med. Det är alltså inte enbart redovisningen som vi får hjälp med utan mycket mer än så. Vi är supernöjda med tjänsterna och Libredos arbete. Länk till Brand On Wheels Hemsida

Benjamin på Brand On Wheels
Projektledare på Brand On Wheels

WOW! Kan med stor självsäkerhet och stolthet säga att skiftet från en “traditionell” redovisningsbyrå till Libredo, resulterade i att en helt ny värld upptäcktes. Allt från hur man skulle styra bolaget genom att aktivt arbeta med sina egna siffror som verktyg, till att optimera flöden via täta dialoger med teamet. Förvänta er ett aktivt, alert och otroligt proffesionellt team från Libredo.

Amer på Carclusive
Grundare på Carclusive
Libredo använder cookies för att förbättra upplevelsen och analysera användningen av hemsidan.