Få prisförslag

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett fast pris anpassat för er verksamhet

Tack! Ditt meddelande har skickats 🕊️
Hoppsan! Någonting gick fel, testa igen

Våra referenser

Jag kan varmt rekommendera Libredo som redovisningsbyrå - för deras exceptionella kundfokus, innovativa digitala lösningar, effektiva automatiserade processer och deras förmåga att ge en personlig men ändå professionell upplevelse. Libredo teamet visar en imponerande energi och engagemang för sitt arbete. Jag ser fram emot att följa deras fortsatta framgång!

Annie på Recrucon
VD på Recrucon

Är kund hos Libredo sedan många år tillbaka, kan inte tänka mig att byta till något annat när allt funkar så smidigt och bra. Har fått hjälp med allt ifrån bokslut, deklarationer, löpande bokföring och löner. Alltid effektivt och med god framförhållning. Vi är mycket nöjda!

Salle på Securio
VD på Securio

Jag är mycket nöjd med det professionella redovisningsarbete som Libredo levererar. Dom är både kunniga, trevliga och lätta att jobba med.

Marianne på Wildeco
Seinor Consultant and Partner på Wildeco

WOW! Kan med stor självsäkerhet och stolthet säga att skiftet från en “traditionell” redovisningsbyrå till Libredo, resulterade i att en helt ny värld upptäcktes. Allt från hur man skulle styra bolaget genom att aktivt arbeta med sina egna siffror som verktyg, till att optimera flöden via täta dialoger med teamet. Förvänta er ett aktivt, alert och otroligt proffesionellt team från Libredo.

Amer på Carclusive
Grundare på Carclusive
Libredo använder cookies för att förbättra upplevelsen och analysera användningen av hemsidan.